Joulu on jo ovella!

  Niin kivaa on ollut, mut tänään on aika sanoa heipat näille kolmelle vaihtarille joista tuli mulle kaikkein läheisimpiä täällä. Me pidetään joulupippalot, jokainen tekee jotain syötävää ja illan päätteeksi mennään sitten jonnekin jatkamaan. Minä tein jo pipareita, ja glögi on tulossa. Ihanaa päästä rentoutumaan pitkästä aikaa, ollut sen verran stressiä näistä kokeista mitä tässä nyt on muutaman viikkoa ollut. Tänään oli viimeinen!
  Odotan, että pääsen Suomeen, saunomaan, näkemään kavereita ja viettämään Joulua ja Uuttavuotta... Mutta samaan aikaan haluaisin lisää aikaa, koska samalla tää tarkoittaa sitä, että omakin rakas lähtee takaisin Ranskaan ja seuraavaksi nähdään vasta kolmen kuukauden päästä kun menen sinne. Mutta kyllä on aika malttamaton olo silti! Kauhea ikävä ihmisiä, ja kyllä sitä Suomea ihan itsessäänkin kaipaa.
  Lontoossa tuli käytyä, ja oli tosi kivaa! Tosin 11h bussimatka sinne ei ollut niin mukava, mutta oli sen arvoista. Lontoo on ihana kaupunki, vaikka onkin tosi iso (en yleensä tykkää liian isoista kaupungeista). Käytiin katsomassa Big Beniä, Tower Bridgeä, National History Museumia, Camden Townia, ja toki Harrodsillakin käytiin pyörähtämässä. Edinburghissa käytiin joulumarkkinoilla, ja pääsin jopa luistelemaan :)
 Lopuksi ihan näin btw, täältä on välillä niin hankala löytää erinäisiä tuotteita esim. leivontaan... Kardemumma piti ostaa kokonaisina siemeninä mitkä pitää vielä kuoria, tomusokeria ei ole (ilmeisesti kuitenkin icing sugar olisi sama asia), hiivaa on vain kuivahiivana- siis näin ainakin Tescossa...

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kimppakämppä ja kommelluksia

Pitkästä aikaa

Valmistuminen ja tulevaisuuden suunnitelmat