Niin paljon niin lyhyen ajan sisällä...

 No joo, en tiedä edes mistä pitäisi aloittaa. Kirjoittaminen jäi vähille kun on ollut niin paljon selvitettävää. Ihan varoituksen sanana, tää tulee olemaan vähän henkilökohtasempi kirjoitus kuin edeltäjät. Tässä tiivistelmä näin alkuun; Glasgow, Pitlochry, Edinburgh, ero, uusi ihastus, koulutehtävät.
 Kävin siis Glasgowssa. Siinä kaupungissa ei oikeen mikään viehättänyt... Se oli kylmä (ei säätilaan viitaten) ja harmaa, ja ihan liikaa ihmisiä. Ei sillä, etteikö itse reissu olisi ollut mieleen, mutta ei mun sinne ihan heti tarvitse uudestaan päästä. Mutta pakko se oli nähdä!
 Kävin myös Pitlochryssa, ihana pieni kaupunki. Kaupungin ulkopuolelle kun lähtee, pääsee luontoreiteille ja jos vaan kunto kestää niin voi kiivetä Ben Vrackielle. Sieltä on niin upeat näkymät, en oo koskaan nähnyt mitään sellasta! Mulla oli edellisenä päivänä ollut tosi rankat rugbytreenit ja ne tuntu jaloissa vieläkin, joten vuorelle kiipeäminen ei ollut mikään helppo juttu...
 Edinburghissakin käytiin, ja siitä kaupungista todella tykkään. Vaikka se on iso, ei siellä tunnu ahtaalta (tarkoitan ihmispaljoutta) ja vanhat rakennukset on tosi kauniita. Käytiin viskikierroksellakin :D Linna oli hieno, ainakin ulkoa päin, ei viitsitty maksaa 16 puntaa vain päästäksemme sisälle.
 Sitten vähän henk.kohtasempaa.... Juttu ei vaan toiminut poikaystävän kanssa, siinä oli paljon takana jo koko viime vuodelta. Niin sääli kuin se onkin, niin melkein neljän vuoden suhde päättyi mun oltua täällä vain puolentoista kuukautta. Ehkä se ei sitten ollut tarkoitettu. Ei me huonoissa merkeissä loppujen lopuksi erottu, hän matkusti Edinburghiin ja juteltiin siellä asiat läpi. Mulla on huono omatunto siitä että ihastuin uudestaan sitten niin nopeasti yhteen asuntolalaiseen täällä. Meillä menee hyvin, mutta hän lähtee pois Jouluna (oli vain vähän niinkuin vaihdossa), se tulee olemaan vaikeeta...Mutta ollaan me jo suunniteltu et vieraillaan sit toistemme luona.
 Koulujutut vie itseluottamusta, mutta eiköhän se siitä. On raportin, esseen ja ryhmätyön kirjoittamista ja sitten on vielä kokeita, kaikki vaikuttaa arvosanoihin yhtä paljon. Englanniksi kirjoittaminen olisi muuten helppoa, mutta murehdin siitä, kuulostaako tekstini tarpeeksi "aikuiselta" tai akateemiselta.
 Vaikka on kaikenlaista, ylä -ja alamäkeä, niin kyllä se elämä varmaan kohta asettuu urilleen :)





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kimppakämppä ja kommelluksia

Pitkästä aikaa

Valmistuminen ja tulevaisuuden suunnitelmat