Freshers week ja sen sellaista

Freshers week on nyt kutakuinkin ohi, ja hauskaa oli. Joka ilta oli jotakin järjestettyä ohjelmaa, hypnotismi-show oli ehkä paras kaikista :D Juomistahan tämä on ollut, mutta ei liikaa tietenkään. Asuntolassani on mahtavaa porukkaa ja kaikki ovat kavereita keskenään, josta yllätyin. En odottanut näin avoimia ihmisiä joiden kaikkien kanssa (ainakin tähän mennessä) tulee toimeen. On kiva kokkailla yhdessä ja viettää aikaa muuten vaan.
 Opiskelusta en osaa sanoa vielä yhtään mitään, on ollut vain infotilaisuuksia ja sen sellaista. Varsinainen opiskelu alkaa ensi viikolla. Joidenkin kurssilaisten kanssa olen vaihtanut muutaman sanan, yksi poika asuu samassa asuntolassa kuin minä joten tietenkin hänet jo tunnen. Pitäisi varmaan mennä ostamaan vihko ja lyijykynä...
 Kauppoja en ole paljoa kierrellyt, kaupunkia kylläkin... "Vähän" eksyin tämän samaisen kurssilaisen kanssa jonka tunnen asuntolasta. Kolme tuntia eksyksissä. Kaunista seutua kyllä, mutta kun on eksynyt ja haluaa kotiin lakkaa ympäristön kauneus kummasti kiinnostamasta. Viikko on ollut niin kiireinen etten ole juurikaan ehtinyt koneella oleilemaan, ja hyvä niin. En halua kyhjöttää yksin huoneessa.
 Ei kai tällä kertaa muuta, paikat on kipeänä rappusten ravaamisesta, tanssimisesta ja koripallosta...

Kommentit

  1. Freshers' Week on hauska viikko, vaikka silloin pitääkin juoda ehkä vähän enemmän kuin haluaisi. :D Tsemppiä opiskelujen alkuun!

    VastaaPoista
  2. Morjesta Nainen, mukavaa että oot viihtyny! ^^

    Tiedän ettei kukaan voi korvata mua ja sulla on tosi ikävä mut eiköhän kohta jo taas nährä ;) Have fun!

    Terv. Miäs

    VastaaPoista
  3. Ei tullut juotua kauheasti kun halusin aina olla kunnossa seuraavana päivänä, mutta ehdottomasti hauskaa oli :D
    Ja hei Mies, tietty on ikävä, mut aika menee nopeesti, "kohta" nähään ;)

    VastaaPoista
  4. millon postaat taas?????? :((

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kimppakämppä ja kommelluksia

Pitkästä aikaa

Valmistuminen ja tulevaisuuden suunnitelmat