Viikkojen varrelta...

 Onneksi mun kerroksessa on niin ihanan aktiivista porukkaa! Jos me ei juhlita, niin sitten lähdetään ulos urheilemaan tai kiertelemään tai muuten vaan hengaillaan yhdessä (esim. katsotaan leffaa tms.).
On pelattu koripalloa, käyty elokuvissa, näköalapaikalla, uskomatonta mutta totta; rannalla ottamassa aurinkoa ja viimeisimpänä vietettiin eilinen päivä kierrellen St.Andrewsissa. Oli muuten hienon näköistä. Tuli nähtyä katedraalin rauniot, pari erilaista rantaa, isot golf-kentät ja yliopiston museo. Parhaassa seurassa tietenkin.
 Opiskelu on kutakuinkin lähtenyt käyntiin. Suurinta osaa opettajista on helppoa ymmärtää, mutta on muutama jolla on todella vahva aksentti... Historia on aineista ehkä vähiten suosikki, enpä siitä ole koskaan oikein välittänyt. Sen lisäksi siitä on aina melkoiset määrät luettavaa, eikä kirja minun mielestä ainakaan erityisen helppolukuista ole. Luokkakaverit mitä nyt muutamille olen puhunut, on kivoja. Yksi on Suomesta, ja kyllä helpottaa välillä saada jutella omalla äidinkielellä. Ja tässä samassa asuntolassa asuu kaksi psykologiaa opiskelevaa, toinen heistä alkaa olla jo hyvä ystävä.
 Ilmoittauduin sitten naisten rugbyjoukkueeseen... Ihmiset täällä asuntolassa varoittelee että se sitten sattuu, mutta sattukoon sitten jos se vaan on hauskaa. Yksissä harjoituksissa jo olin maanantaina, mutta se oli ennemminkin tutustumis/infotilaisuus, joten siinä oli vähän pallon heittelyä ja juoksentelua, ei mitään varsinaista treenaamista. Ja hyvä niin. Torstaina olisi ollut toiset harjoitukset, samantapaiset, mutten mennyt. Sunnuntaista asti oli nimittäin ollut kurkku kipeä ja se meni päivä päivältä pahemmaksi ja oli jo muitakin flunssan oireita. Totesin että parempi jättää ensi maanantaihin. Hassua kyllä, tiedän täältä kolme suomalaista, ja kaksi heistä oli myös ilmoittautunut rugbyyn.
 Jokunen sana näistä yhteisistä tiloista: Ensinnäkin, suihkut. Ne lämpenee tosi hitaasti ja jos ei ole varovainen niin se voi hetkessä syöstä tulikuumaa vettä, eli pitää olla tosi kärsivällinen jos haluaa lämpimämmälle- ei kannata seistä suihkun alla vaan koittaa kädellä vain. Toiseksi, keittiö. Voi kun olisi kuivauskaapit. Nyt pitää vaan joko kuivata suoraan tiskaamisen jälkeen tai asetella tiskipöydälle limittäin. Pyykin peseminen maksaa £2,5. Kuivaaminen maksaisi £1,5, mutta päädyttiin ostamaan kuivausteline. Sitten meille sanottiin että se pitää laittaa jonkun huoneeseen, ei saa pitää eteisaulassa. Hohhoijaa. Ei me sitä oikein totella, esim. nyt on pesty viikonloppuna koska kukaan ei ole silloin vahtaamassa asuntolaa joten saadaan pyykit kuivumaan eteiseen. Sitten meille sanottiin ettei yhteishuoneen ovea saa pitää auki. Mikäs järki siinä sitten taas oli, en tiedä. Viikonloppuisin se on auki. Viimeisimpänä, joku on mennyt potkaisemaan/lyömään/muuten vain murjomaan yhden vessan ovea, ja se pitää kuulemma vaihtaa, ja kaikki joutuvat maksamaan. Ollaan niin vihaisia koska tekijä ei astu esiin, ja jo pelkkä asennusmaksu on jokaiselta £15. Se on sitäpaitsi vessa, jota en koskaan käytä, koska se on melko kaukana huoneestani ja yhteishuoneesta.
 Yritin tehdä eilen tiikerikakkua, mutta ei ole oikeanlaista vuokaa ja piti soveltaa vähän muutenkin. Siitä tuli vähän kosteampi ja matalampi tiikerikakku...

Kommentit

  1. kirjoitatko tätä enää?

    VastaaPoista
  2. suunnitteilla on seuraava, elämässä nyt tapahtunut niin paljon että pitää vähän koota ajatuksia...:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kimppakämppä ja kommelluksia

Pitkästä aikaa

Valmistuminen ja tulevaisuuden suunnitelmat