Kevät, oletko se sinä??

 On ollut muutamia niin ihanan aurinkoisia päiviä että kyllä kelpaa täällä 'Skotlannin aurinkoisimmassa kaupungissa' asustella. Aurinko lämmittää silloin kun paistaa pilvettömältä taivaalta, taitaa olla kevät tulossa. Onhan noita kylmiä ja viimaisia päiviä edelleen, mutta mahtavaa saada tällaisia kevään merkkejä, inhoan kylmää ja koleaa. Kevään mukana tulee tietty kevätflunssat, sellaista poden täällä parhaillaan niinkuin niin moni muukin. Superdrugista vaan C-vitamiinia, appelsiinimehua ja nenäsuihketta.
  Viikot menee ihan älyttömän nopeasti, kolme viikkoa enää pääsiäislomaan. Sitten alkaakin kokeisiin lukeminen ja kurssityön tekeminen. Tuntuu että vastahan minä joululomalta tulin...Mutta hyvä niin, ikävä on kova.
 Käytiin tosiaan kaverin kanssa ilmoittautumassa siihen vapaaehtoistyöhön, se alkaa parin viikon päästä kun paperihommat on selvät. Minä tulen osallistumaan perjantaisin kuudesta kahdeksaan illalla alle kymmenvuotiaiden lasten sessioon. Vaikutti siltä että mukavaa tulee olemaan, valvon vain ja osallistun leikkeihin, peleihin ja taidejuttuihin, mitä ikinä lapset sitten haluavatkin tehdä.
  Suomessa vierailu tuleekin tapahtumaan odotettua aikaisemmin: alkuperäinen suunnitelma oli mennä koko elokuuksi, mutta mennäänkin veljen lakkiaisiin kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Saavutaan Turkuun perjantaina keskiyöllä ja lähdetään aikaisin maanantaiaamuna. Lyhyt visiitti, mutta tärkeä. Toki ollaan silti tulossa myös elokuuksi.
  Ruvettiin etsimään asuntoja ensi lukuvuodeksi, ja hyvinhän niitä löytyi. Ja tulee paljon halvemmaksi kuin täällä asuminen. Mutta en kadu täällä asumista, suosittelen ensimmäiseksi vuodeksi asua opiskelija-asuntolassa! Luultavasti meitä muuttaa yhdessä kolme, mutta voi olla että neljä. Olemme menossa kolmeen asuntoesittelyyn tällä viikolla.
  Nyt pitää lähteä luennolle, palaillaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kimppakämppä ja kommelluksia

Pitkästä aikaa

Pääsiäisloma- Ranska ja kirsikankukkia