Kuluneesta viikosta

  Oli kivat pari päivää. Äiti, isäpuoli ja pikkuveli tulivat käymään täällä, kuten edellisellä kerralla mainitsinkin. Tulivat perjantaina päivällä ja tulin juuri saattamasta juna-asemalle. Oli niin kiva nähdä vaikka aikaa ei ollut paljoa. Mutta ymmärtäähän sen, heidän työt ei anna paljoa periksi ottaa vapaata. Käytiin pubissa muutamaan kertaan ja kierreltiin vähän keskustassa. Olihan se rankkaa sanoa taas heipat, mutta parhaassa tapauksessa nähdään jo muutaman kuukauden päästä uudestaan. Haluaisin ehtiä käymään veljen lakkiaisissa alkukesästä.
  Huomenna olisi sitten taas rugbypeli. Toivottavasti kenttä ei ole ihan niin mutainen kuin viime kerralla! Ja tietty toivon ettei pahempia loukkaantumisia tulisi, mutta valitettavasti aina jotain sattuu. Viime pelissä meidän valmentaja pelasi joukkueessa, meitä olisi muuten ollut liian vähän. Ensimmäiset viisi minuuttia ja toisen joukkueen pelaaja juoksi häntä päin, kolauttivat päät yhteen ja valmentaja joutui jättämään pelin ja käymään päivystävällä. Ennen sitä hän kuitenkin tuli antamaan vielä viimeisiä ohjeita peliin tamponit kummassakin sieraimessa....
  Ensi viikolla olisi ensimmäinen mentoring- tapaaminen yläasteen muutaman oppilaan kanssa. Ilmoittauduin siis viime vuoden puolella vapaaehtoiseksi tällaiseen projektiin, jossa me 'mentorit' autamme oppilaita joilla olisi koulun kanssa parantamisen varaa motivoitumaan koulunkäynnistä, löytämään heidän vahvuuksiaan ja parantamaan opiskelumenetelmiä. Minulle on annettu kolme oppilasta, kaksi tyttöä ja yksi poika, joita menen tapaamaan koululle vuoron perään, jokaisen kanssa vietän aikaa parisenkymmentä minuuttia. Olen miettinyt myös ilmoittautuvani vapaaehtoiseksi työskentelemään ADHD- lasten kanssa, koska tämä mentoring- tapaaminen on vain kerran kuussa. Olisi ainakin jotain yleishyödyllistä tekemistä yksin kotona istumisen sijaan silloin kun ei ole kouluhommia. Muutenkin tykkään työskennellä lasten parissa, ja nämä vapaaehtoistyöt näyttäisi varmasti hyvältä CV:ssä (täällä kun pitää rakentaa CV:tä ahkerasti yliopiston aikana).
  Pitäisi alkaa kirjoittamaan muutamaa kurssityötä jotta olisi sitten ajoissa valmis niiden kanssa. Olen tosi taitava aina viivyttämään koulujuttujen aloittamista, kumma juttu. Ainiin, sopiva sarja löytyi katsottavaksi: katson yhden kaverin kanssa Netflixistä- It's Always Sunny in Philadelphia. Toisin kuin täällä, hyvä jos aurinkoa näkee tähän aikaan vuodesta.

Kommentit

  1. Ehehee It's Always Rainy In Scotland (kuvittelet tuon vielä mun skottiaksentilla niin avot)

    Ps. lapsikuiskaaja Pilvi ;)

    VastaaPoista
  2. "Mihin ryhdyinkään...?" !?? :oooo

    VastaaPoista
  3. Jep ne oli lähtöajatukset, kun ei tiennyt mitä odottaa ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kimppakämppä ja kommelluksia

Pitkästä aikaa

Pääsiäisloma- Ranska ja kirsikankukkia