Pääsiäisloma- Ranska ja kirsikankukkia

 Koittihan se loma vihdoin! En varmaan ole koskaan ollut yhtä onnellinen kuin viime lauantaina. Jälleennäkeminen rakkaan kanssa oli uskomatonta, ei tarvinnut enää lähettää lentosuukkoja Skypen välityksellä... Matka oli kyllä uuvuttava: Ensin bussilla Dundeesta Edinburghiin, muutaman tunnin odottelun jälkeen bussilla lentokentälle, lento Lontoon Stanstediin, hieman odottelua, bussilla Lontoon Southendiin (pyysin bussikuskia kertomaan milloin vaihtaa bussia, hän sanoi ettei tarvitse vaihtaa, joten istuin tyytyväisenä penkkiin. Vähän ajan päästä hän tuli sanomaan että ei tämä bussi menekään suoraan lentokentälle, pitäisi kävellä 10 min pysäkiltä lentokentälle- ei kiitos, pimeässä Lontoossa painavan kassin kanssa- tai odottaa ylimääräinen tunti että bussi kääntyy paluumatkalle ja jättää minut lentokentälle). Eipä ollut päähäni pälkähtänytkään että lentokenttä Lontoossa voisi olla SULJETTU.... Se siitä säästämisestä matkakulujen kanssa, oli pakko mennä läheiseen Holiday Inniin yöksi. Seuraava päivä sitten olikin onnellinen. Ranskassa on tosin satanut siitä lähtien kun tulin, mutta ei se ole mielialaan vaikuttanut tällä kertaa, olen vain onnellinen kolmen kuukauden odotuksen jälkeen.
 Sain ensin tutustua Rennesiin, jossa on poikaystäväni lapsuudenkoti. Kaunis pieni kaupunki, ja ihana talo puutarhoineen! Ensimmäinen päivä meni lepäillessä, mutta seuraavana päivänä kävimme Dinanissa ja Dinardissa. Upeita maisemia. Maanantaina kävimme vielä St Malossa ja sain maistaa yhtä todella ihanan makuista ranskalaista leivosta, nimeä en muista. Sunnuntai- maanantai välisenä yönä myrskysi niin kovin että sähköt menivät hetkeksi kesken Kung Fu Pandan katselun...
 Maanantai- iltana lähdimme Nantesiin, jossa on poikaystäväni yliopisto. Täällä olen hänen koulupäivien aikana lähinnä tehnyt kurssitöitäni, ihan hyvällä menestyksellä vieläpä.
 Eilen teimme kävelyretken täällä Nantesin keskustassa. Lempipaikkani oli pieni saari keskustan läheisyydessä (Île de Versailles) jossa oli upea japanilainen puutarha. Pidin paljonmyös keskustasta ja katedraalista, niin kauniita katuja ja vanhoja rakennuksia.
 Tänään matkaamme Arzoniin, jossa on poikaystäväni perheen loma-asunto. Viikonlopuksi on luvattu aurinkoista keliä, joten saan sitten nauttia ulkoilusta vähän enemmän kuin tähän mennessä. Suunnittelimme että ensi viikolla voisimme mennä luistelemaan täällä Nantesissa, lähellä on jää-ja uimahalli.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kimppakämppä ja kommelluksia

Pitkästä aikaa

Valmistuminen ja tulevaisuuden suunnitelmat