Läksiäisiä suunnitellessa

Läksiäiset ovatkin jo ovella, perjantaina nimittäin. Laitoin jo yhteen yökerhoon viestiä että jos koko porukka pääsisi sisään vaikka jotkut ovatkin alle heidän ikärajansa, ja onneksi asia järjestyi. Toivon, että läksiäisistä tulee ikimuistoiset, onhan se viimeinen kerta vähään aikaan kun näen suurimman osan ystävistäni. Parhaat tietty moikataan kunnolla juuri ennen lähtöä! Kaikenlaista suunnittelua tässä on, onneksi avokki on luvannut auttaa ruokien teossa. En nyt kauheasti ajatellut ruokapuoleen panostaa määrällisesti, mutta sen verran että ihmiset saavat naposteltavaa. Booleja teen kahdenlaista, toinen tulee mehuun (löysin ihanan kausimaun Valiolta, Päivänpaiste nimeltään) ja toinen sitten varmaan mustikkalikööriin tms.
 Matkalaukku odottaa pakkaamista, mutten ole vielä edes halunnut ajatella asiaa. Sitäpaitsi, ei siinä kauan mene kun pakkaan vaatteet ja pari kirjaa (ja ihan must- mun kynsilakat!), en voi ottaa enempää mukaan. Asuntola on valmiiksi sisustettu, mitäpä sitä rojua sitten mukaansa rahtaamaan. Aika käy kyllä vähiin ja sen huomaa siitä, kun yrittää sopia kahvitteluja kavereitten kanssa ja syömistä perheen kanssa ulkona- missä välissä toteutan kaiken, en voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan. Työpäivätkin alkavat olla loppusuoralla (enää viis päivää), onneksi. Passi on kohtapuoliin valmis noudettavaksi ja sain vihdoin lentolipunkin ostettua.
  Sydän särkyy, sillä nyt rakkaani on alkanut katsoa koiranpentuilmeellä ja hokemaan "ole kiltti äläkä lähde". Arvasin kyllä että hän tajuaa lähtöni ennemmin tai myöhemmin, mutta pistää tuo silti sydäntä! En kestä edes ajatella sitä hetkeä lentokentällä kun mun on jatkettava matkaa yksin ja sanottava että "nähdään sitten parin kuukauden päästä". Aloin näköjään itkettää itseäni jo kirjoittamalla, niin ehkä nää tunteilut riittää tämän tekstin osalta.
  Olen tehnyt valmiiksi Freshers week- lukujärjestyksen ja odotan kovasti matkaa vaikka tunteet ovatkin ihan ristiriitaisia. Otin myös selvää valmiiksi siitä, mikä bussi vie Edinburghista Dundeehin, jopa ihan terminaalin ovelta asti, mutta koska olen erittäin taitava eksymään, saa nähdä mitä siitäkin tulee. Siksi en uskaltanut varata bussilippua valmiiksi, mistä sitä tietää milloin löydän tieni pysäkille. Koneen vaihto Arlandassa huolettaa kuitenkin eniten, vaihtoaika on 45 minuuttia. Kai siinä sitten ehtii jos tekee check-inin jatkolennolle netissä valmiiksi (jos sellaista tarvitsee tehdä...?) Löysin idyllisen näköisen perheen pyörittämän majatalon bedandbreakfast.co.uk sivustolta, Athollbank Guest Housen, jossa ole yötä 28.8.-29.8. kunnes saan hakea avaimet asuntolaani.
 Tällaisia fiilistelyjä tänään, eipä mulla muuta :)
 

Kommentit

  1. Yhdellä check-inillä pääset kyllä perille asti :) Tarkista etukäteen mistä terminaalista jatkolentosi lähtee Arlandasta, se lukee yleensä lipuissa. Lähtöportin saat tietoosi heti kun nouset koneesta Arlandassa, siellä on taulut jotka näyttävät vaihtolentojen lähtöportit. Pärjäät varmasti! (Ja lisäksi Arlandassa on ilmainen wifi, jolla voit soittaa kotiin tukijoukoille skypepuhelun jos paniikki iskee, nimim. ehkä pari kertaa niin yksin matkustaessa ja turhaan panikoidessa tehnyt... :) )

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos! Helpotti jo kummasti tieto! :) Hyvä että joku tietää, kukaan tuttu ei osannut minulle vastata ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kimppakämppä ja kommelluksia

Pitkästä aikaa

Valmistuminen ja tulevaisuuden suunnitelmat